Datum: Nights:

Lokale Informatie

Citywest Hotel voor conferenties, ontspanning en golf biedt gasten de schitterende gelegenheid om alles wat deze bruisende hoofdstad te bieden heeft, te ontdekken. Dit hotel, omgeven door een parklandschap met daarin onze prachtige golfcourse aan de uitlopers van de Dublin Mountains, is het perfecte uitgangspunt om het graafschap Dublin te beleven. Citywest biedt een keur aan parken en goede toegang tot de nationale wandelpaden en vormt dan ook de ideale locatie om zich jonger te voelen en te genieten van het platteland van Ierland, dat zich tegelijkertijd zo dicht in de buurt bevindt van de belangrijkste toeristenattracties die Dublin te bieden heeft.

Want stadsmensen die op zoek zijn naar het betoverende erfcultuurgoed van Dublin, nemen gewoon de LUAS-sneltramverbinding vanaf de halte naast de ingang van het hotel. Dit veilige en comfortabele transportmiddel brengt u binnen 40 minuten in hartje stad en vertrekt elke 10 minuten. Of anders bent u met een taxi binnen ongeveer 20 minuten in de binnenstad.

Eenmaal in het centrum van Dublin kunt u kiezen uit een schitterende selectie attracties van het wereldberoemde Guinness Storehouse tot ons scala van interessante musea, dierentuinen en stadstochten per bus. Alle musea in Dublin bieden gratis entree. Ons ervaren personeel is continu beschikbaar om u te helpen bij het plannen van uw bezoek en doet graag aanbevelingen voor het bezoeken van voor u geschikte of interessante bezienswaardigheden. De stad biedt ook uitstekend "shoppen" en een bruisend nachtleven. Dublin heeft alles te bieden om te genieten van een fantastische trip, van een avondje in een traditionele Ierse pub tot een latertje in een van de vele nachtclubs in de stad. Na een of meer bezoeken aan Dublin zelf vormt het hotel ook het ideale vertrekpunt voor de ontdekking van de rest van het eiland door de goede toegang tot het uitstekende netwerk van autowegen in Ierland. Sommige van de mooiste plekken van het erfcultuurgoed van het land zijn na een kort autotochtje goed te bereiken of maak anders een wat langere tocht naar het westen van Ierland en bezoek de prachtige kuststreek van Connemara.

Naam activiteit Afstand van het hotel Geschatte reistijd per auto
Pesca– Malahide, Co. Dublin 35km 34 minuten
Equitazione – Coolmine Equestrian Stables 35km 34 minuten
Dublin City Centre
-Temple Bar
-Dublinia
-Grafton Street
-Dublin City Tours
-Trinity College
-National Museum of Ireland
21km 25 minutes
Guinness Storehouse 14.5km 20 minuten
Dublin Zoo 20.5km 26 minuten
National Stud and Japanese Gardens 41km 30 minuten
Glendalough 48km 50 minuten
Newgrange 60km 50 minutes
Blarney Stone 240km 2 ore 20 minuten
Cliffs of Moher 262km 2 ore 50 minuten
Giant’s Causeway 283km 3 ore 15 minuten
Tweet
ONZE HOTELS PARTNERHOTELS